ZENCOACHING

Wat is Zencoaching?

Aandachtig luisteren en empathische reflectie worden afgewisseld met theorie, inspirerende oefeningen en meditatie. Meditatie is de optimale vorm van zelfreflectie en daardoor ondersteunt deze de coaching krachtig. Deze combinatie maakt ZenCoaching effectief om te werken aan professionele en/of persoonlijke doelstellingen. Ervaring met meditatie of Zen is niet nodig. Wanneer je geen ervaring met Zenmeditatie hebt, vormt het leren mediteren tijdens de eerste twee sessies een belangrijk onderdeel van de coaching. Daarnaast wordt in de eerste gesprekken veel aandacht besteed aan het helder krijgen van je doelen.

Zen coaching speelt zich voornamelijk af in wat er zich NU voordoet. Het nu is een afspiegeling van hoe je gevormd bent door je verleden en je toekomstbeeld. De dingen waar je tegenaan loopt is vaak een patroon en in de kleinste situatie te herkennen. De situatie in het NU bekijken en aanpakken heeft zijn effect op de gehele lijn.

 

Is Zencoaching iets voor jou?

Voor we het coachingstraject ingaan hebben we een kennismakingsgesprek om te kijken of je bij mij op de juiste plek bent. Dit is ook een uitnodiging voor jou om te voelen of het klopt, een klik is in een vertrouwens relatie namelijk erg belangrijk om resultaat te kunnen behalen. Stuur een mail via: info@christel-web.nl of bel voor een afspraak: 06-42638653

Als het weer het toelaat zullen we al wandelend in de natuur, ook deze wereld meenemen in de coaching. Soms is het echter beter om binnen te zitten waar er een rustige plek voor is ingericht.

 

 

 

  

 

Top

Christel KroeZen | info@christel-web.nl BTW: NL127910426 B01