AANBOD ZenLAB 

* Introductiecursus  Zenmeditatie

* Op adem komen

* individueel leren mediteren

  Het groepsaanbod start:  helaas niet in 2019

 

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld: info@christel-web.nl

Er is plek voor maximaal 10 per groep* Binnen de
'Introductiecursus Zenmeditatie' maken we kennis met Zenmeditatie en de aandacht-training. Het zijn 12 lessen waarbij elke keer een thema centraal staat. We zullen werken met het boek: 'Leer denken wat je wilt denken' van Rients Ritskes. Het is de bedoeling dat je behalve in de les vooral ook thuis mediteert. Een meditatiekussen voor thuis is dus aan te raden.  
Tijd: 19.45 - 21.30 

Je kunt de cursus volgen voor 150 euro. Dit is voor de gehele cursus, restitutie bij tussentijdse annulering is niet mogelijk. 

* In 'Op adem komen' zijn we vooral stil. Je kunt hier instromen als je voldoende ervaring hebt met (Zen)meditatie of na het volgen van de introductie cursus. We benutten de kracht van het samen mediteren en komen zo op adem in deze hectische wereld.
De meditaties duren 25 minuten en worden afgewisseld met een loopmeditatie. Vooraf reciteren we gezamenlijk de Hartsutra. Ook is er gelegenheid voor persoonlijk onderhoud over je beoefening. 
Tijd: 18.30 - 19.30 

Dit aanbod is ook 12 keer en de kosten voor deze groep bedraagt 90 euro. Je kunt (als er plek is) ook een enkele keer komen; de kosten daarvoor is 10 euro per keer.

* Ook kan je wel in 2019! individueel leren mediteren. In dat geval spreken we bij je thuis af. Een individueel traject is een op maat gemaakt aanbod wat tenminste 4 sessies kent. Ook kan dit (maar hoeft niet) verbonden worden aan een coachingstraject. Neem even contact op om af te stemmen.

verder:
Als je het gevraagde bedrag voor de betreffende groep niet kunt betalen, kunnen we samen overleggen wat je naar draagkracht wel kunt betalen/inzetten.

Sangha (de groep waarmee je je verbindt) is in je beoefening erg belangrijk en motiverend. In de introductiecursus en de vervolgcursussen leren we van elkaar in de uitwisseling van de ervaringen en inzichten. In de 'op adem komen' groep ervaren we deze verbondenheid op een woordenloze manier.
En omdat het soms ook gewoon gezellig is om te kunnen uitwisselen over wat ons bezig houdt, wordt elke cursist van harte uitgenodigd om een kwartier voor de les aanwezig te zijn om samen even thee te drinken.

 

 

 Voor informatie en aanmeldingen: info@christel-web.nl 

 

Top

Christel KroeZen | info@christel-web.nl BTW: NL127910426 B01