Door meditatie, inzichtgevende theorie en oefeningen werken we in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers aan meer inzicht in onze persoonlijke dynamiek en leren we dit in een groter geheel te plaatsen. 

 

Hoe zou het zijn als we kunnen kijken naar de besturing van onze gedachten en emoties, zonder ons erin te verliezen? Er een keuze in kunnen maken?
We zouden weer lekker kunnen slapen, ruimte voelen voor de ander en onszelf, meer aandacht hebben, eindelijk doen wat we willen doen en meer kunnen zijn in dit ene moment...NU!  

Stap voor stap meer rust en ruimte creëren om te zijn waar je bent en daar thuis te komen.

 

AANBOD ZenLAB Arnhem 2017


  Check de gratis PROEFLES om te kijken of de cursus iets voor je is. 

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld: info@christel-web.nl

( er is plek voor 8 personen per cursus)

 


Vanaf januari 2017 zal Christel zich meer verdiepen in het Boeddhisme. Hiervoor zal ze in het buitenland studeren en werken. De verwachting is dat er hierdoor, tijdelijk minder cursussen en workshops binnen ZenLAB worden aangeboden.

 

 


 2016

 

Binnen de introductiecursus  maken we kennis met Zenmeditatie en de aandacht-training. Het zijn 12 lessen waarbij elke keer een thema centraal staat. We zullen werken met het boek: leer denken wat je wilt denken van Rients Ritskes. Het is de bedoeling dat je behalve in de les vooral ook thuis mediteert. 

 

In de vervolgcursus gaan wie dieper in op de boeddhistische filosofie en maken we de vertaalslag naar de hedendaagse psychologie. Ook dit zijn 12 lessen.

Na het volgen van de vervolgcursus, kan je instromen in de doorgaande ZenLAB groep. In deze groep leren we vooral samen, van elkaar en out of the box. Meditatie en ervaring staan centraal, waarbij we ons ook buiten de zendo zullen begeven en je gastlessen van andere leraren en stromingen kunt verwachten.  

 

Elke laatste zondag van de maand is er: intensieve ochtend waarin we onze beoefening verdiepen in stilte. We mediteren 2 of 4 periodes van 25 minuten afgewisseld met loopmeditatie. Meditatie ervaring gewenst maar je hoeft geen cursus bij ZenLAB te volgen om mee te kunnen doen. van: 10.30 tot 12.30  (om 11.30 in/ uitstroom mogelijk.)    

 DANA = Vrije donatie voor onkosten 

Voor informatie en aanmelding:  info@christel-web.nl

  

 

 

 Voor informatie en aanmeldingen:  info@christel-web.nl


 

Top

Christel KroeZen | info@christel-web.nl