Door meditatie, inzichtgevende theorie en oefeningen werken we in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers aan meer inzicht in onze persoonlijke dynamiek en leren we dit in een groter geheel te plaatsen. 

 

Hoe zou het zijn als we kunnen kijken naar de besturing van onze gedachten en emoties, zonder ons erin te verliezen? Er een keuze in kunnen maken?
We zouden weer lekker kunnen slapen, ruimte voelen voor de ander en onszelf, meer aandacht hebben, eindelijk doen wat we willen doen en meer kunnen zijn in dit ene moment...NU!  

Stap voor stap meer rust en ruimte creëren om te zijn waar je bent en daar thuis te komen.

 

AANBOD ZenLAB 2018

Nieuwe cursus op de woensdag avonden:

vanaf 19 September 2018

Tijden: 18.15 - 20.00 en 20.15 - 22.00
(voorkeur bij aanmelding aangeven)

in Kampen (Trekvaart 33)

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld: info@christel-web.nl

( er is plek voor 10 personen per cursus)

 


 

  

 

Binnen de introductiecursus maken we kennis met Zenmeditatie en de aandacht-training. Het zijn 12 lessen waarbij elke keer een thema centraal staat. We zullen werken met het boek: 'Leer denken wat je wilt denken' van Rients Ritskes. Het is de bedoeling dat je behalve in de les vooral ook thuis mediteert. 

 

In de vervolgcursus gaan wie dieper in op de boeddhistische filosofie en maken we de vertaalslag naar de hedendaagse psychologie. Ook dit zijn 12 lessen.

Na het volgen van de vervolgcursus, kan je instromen in de doorgaande ZenLAB groep. In deze groep leren we vooral samen, van elkaar en out of the box. Meditatie en ervaring staan centraal, waarbij we ons ook buiten de 'zendo' zullen begeven en je gastlessen van andere leraren kunt verwachten.  

 

 

 Voor informatie en aanmeldingen:  info@christel-web.nl

 

Top

Christel KroeZen | info@christel-web.nl BTW: NL127910426 B01