acteerwerk
en meer...


Acteerwerk

Sinds 2006 ben ik werkzaam als acteur in leersituaties. Dit kan binnen verschillende disciplines zijn zoals binnen bedrijfstrainingen of binnen een opleidingstraject. Vaak zijn dit simulaties/oefeningen die betrekking hebben op het thema van de bijeenkomst en het oefenen met de persoonlijke inbreng van de deelnemer. Sinds 2020 is daar ook het online trainen bijgekomen.
Ik word vaak ingezet binnen verschillende communicatietrainingen, opvang en nazorg trainingen en management/leiderschap trainingen. Het is ook mogelijk om me in te zetten binnen leersituaties waarbinnen Engels de voertaal is.


Verder ben ik assessmentacteur waarbij ik samenwerk met een assessmentbureau en de daarbij behorende/ingehuurde psycholoog. Binnen een assessment staan de gebruikte simulaties (situatie van het rollenspel) altijd vast maar kan de psycholoog mij vragen om hier en daar iets anders te doen dan de simulatie voorschrijft. Dit omdat verschillende functies andere competenties vereisen en veel simulaties voor meerdere functies gebruikt worden. Het is mijn taak om de benodigde competenties voor de betreffende functie aan te spelen, zodat de kandidaat zijn/haar geschiktheid voor de functie kan laten zien. 


Ook ben ik inzetbaar als acteur binnen e-learning. Dit is een wat minder directe leertool wat betreft mijn inzet maar heeft wel een veel groter bereik door de onbeperktheid van het medium. Als acteur krijg ik mijn rol vaak al voor de draaidag toegestuurd en heb ik tijd om mijn tekst voor te bereiden. Maar het komt ook voor dat er op improvisatiebasis wordt gewerkt. Zo werkte ik al mee in een aantal e-learning filmpjes voor verschillende zorginstellingen en bedrijven. Voor het instuderen van teksten betaalt u een meerprijs afhankelijk van de voorbereidingstijd. 

Voorbeeld opleidingenRadboud Universiteit


Voorbeeld AssessmentsB20 assessments


Voorbeeld E-learning


 

Hommels en Brink